Pages

Friday, 13 January 2012

0
Komen

Blink.Blink.Pink.Pink





Ehem2, hehe. Kali ni yana nak story 1 bnda ni. Cube korang tngok pic kamera kat atas. Comey kan. Hehe. Nak dijadikan citer la. Ptang td, yana story kat sowg member yana nih. yana story yg yana ada pasang niat nak bli camera DSLR. Pergh, memang minat gle argh kat camera DSLR. Tp, slow2 cket. Kna survey btol2 dlu. Almaklumla, yana nih xtaw sngat bab DSLR ni. huhu.lau dah ada memang jga cam hsband lah camera nih. Ok2, blik kpada topik. After yana cter kt member, korg taw x member suggest yana bli camera jnis kat atas ni. Hehe. Memang terpaku ah tngok gmbar cmera Nikon 1 nih. Mane xnye, yana minat gle kot pink colour. Hehe. Tp xpelah. t lau ada rezki yana bli camera DSLR k. Korang doa2 kn lah ye. Piwiettt,,,,


Hyep. wHaT dO u ThiNk aBoUt Yana PosT?? . tAk maW kOmeN ??? LikE pOn JdiLa..(n_n)

/>

0 Komen Awesome Blogger :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...