Pages

Thursday, 7 November 2013

4
Komen

Resipi baru !!!!


::-> Alhamdulillah... selesai jugak. Wat resipi sndiri. Dah boleh jadikan dessert dah. Tp,,, Xtaw la jadi ke x. Banana Choc Cake Marie dngan Pink Cheese Cake Marie. Cewah. Nama pun ntah pape. Xtaw lah nak letak nama ape. Rase pun ntah jadi ape lah agaknye. So, wait for tomorrow. Yummy2....... Nasibla uncle uh jadi tester resipi kte. 

~# Jangan Menyesal jadi tester resipi baru k  #~


REsipi Banana Choc Cake Marie &  Pink Cheese Cake Marie.

Banana Choc Cake Marie:
Blend banana, Cairkan coklat + susu cket, Buat lapisan dengan biskut marie.Susun dalam bekas ikut suke korang then selang seli kan dengan banana blend ngan coklat. Lpas tu, masukkan dlam peti ais. Dessert ni xletak kat tmpat freeze pn xpa. huhuhu. Biarkan smalaman. Sdia untuk yummy2.... :) 


Pink Cheese Cake Marie:
Pukul cheese 250gm sampai kembang, Then, masukkan susu pekat 250gm, Mix kan sehingga sebati. Divide cheese untuk 2 bkas, salah 1 bg pewarna pink cket baru nampak mnarik. Cewah. padahal den minat warna pink. Lpas uh susun dalam bekas ikut suke korang then selang seli kan biskut marie dengan cheese warna ory ngan cheese warna pink. Last skali, masukkan dlam peti ais tmpat yg freeze taw. Jngan letak kat bawah. Klau x, xkras t cheese tu :) Biarkan smalaman. Sdia untuk yummy2.... :P


Slamat mencuba ye (^_^) 
~# Pesanan untuk kwan2. ini untuk dessert ye. Xboleh makan bnyak2. Kang ada yg dpat pnyakit lain. :) #~


Hyep. wHaT dO u ThiNk aBoUt Yana PosT?? . tAk maW kOmeN ??? LikE pOn JdiLa..(n_n)

/>

4 Komen Awesome Blogger :

Nadya Bubble said...

Mari menggemukkan badan hehe.

Cik Liana Jais (Ariana) said...

huhuhu.jnganlah makan bnyak2.nanti naik berat badan :)

Intan Saffyna said...

hi, singgah follow awak :)♥

Sha My heart said...

Sha suka buat yang biskut tu. Sebenarnya nak lagi sedap, buat guna biskut yang lagi mahal dan sedap, maka lagi sedaplah 'kek' kita tu. Try la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...